Vrh

Izjava zasebnosti

Zbiranje osebnih podatkov

Podjetje Planis d.o.o. se zavezuje k varovanju osebnih podatkov naših uporabnikov. Z izjavo o zasebnosti vas želimo seznaniti o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na razpolago pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu.

 

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto Planis.si lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij.
Na nekaterih spletnih straneh je potrebno vnesti svoje osebne podatke, vendar le v primeru, da bomo lahko izvedli vaše naročilo ali zahtevo.

Osebni podatki, ki jih zbiramo lahko vključujejo:

 • vaše ime,
 • elektronski naslov,
 • spol,
 • datum rojstva,
 • naslov za pošiljanje računov ali pošiljk,
 • telefonsko številko in
 • podatke o kreditni kartici.

Prosimo vas, da ne posredujete podatkov za katere ne želite, da dostopamo do njih.

Osebne podatke obiskovalcev spletne strani zbiramo na različne načine. Osebne podatke nam zaupate, ko:

 • na spletni strani kupite proizvode
 • na spletni strani kreirate ali posodobite račun
 • se naročite na elektronski časopis ali posodobitve
 • podate ocene izdelkov
 • sodelujete na tekmovanjih, nagradnih igrah in drugih promocijah
 • nas kontaktirate po elektronski pošti ali po telefonu.

Izključno odgovornost za pravilnost in verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij, nosite uporabniki sami. Pridobljene kontaktne podatke uporabljamo za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno ali uporabnik to sam želi.
Dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov lahko prekličete kadarkoli preko elektronske pošte
prodaja@planis.si.

 

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki se bodo uporabili zgolj za izvedbo vašega naročila, druge zahteve ali za stik z vami v smislu odgovora na vaša vprašanja.
Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem.
Vaši podatki bodo za izpolnitev naročila in dostavo paketa posredovani tudi našim pogodbenim partnerjem. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob dostavi.

 

Skrb za varnost osebnih podatkov

V podjetju Planis d.o.o. smo zavezani k varovanju osebnih podatkov, ki nam jih posredujete.

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.
Nepooblaščen dostop do njih, njihovo uporabo in razkritje preprečujemo z različnimi varnostnimi tehnologijami in postopki. Podatke hranimo v stalno kontroliranih računalniških sistemih, z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

 

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Brez vašega soglasja vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Si pa pridržujemo pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo zakonske obveznosti in zagotovimo skladnost z zakonom. Podatke lahko uporabimo v pravnih postopkih ali postopkih kjer ščitimo pravice in lastnino podjetja Planis d.o.o. in naših strank.

 

Sprememba Izjave o zasebnosti

Izjava o zasebnosti je bila posodobljena marca 2014.
To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave o zasebnosti bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe.
V primeru večjih sprememb, bomo obvestilo vidno izpostavili na spletnem mestu Planis.si.

 

Izjava o skrbi za varnost podatkov

Planis d.o.o. je zavezan k zaščiti podatkov, ki jih pridobi z oddaljenim dostopom do strankinega računalnika. Planis d.o.o. uporablja podatke strank, pridobljene z oddaljenim dostopom, izključno za zagotavljanje storitev dodatne podpore svojih programskih izdelkov in v nobenem primeru in pod nobenim pogojem ne odgovarja za katerokoli škodo zaradi izgube podatkov in informacij, nastalo kot posledica izvajanja storitev dodatne podpore na oddaljeni način.

 

Vprašanja

Vprašanja v zvezi z Izjavo o zasebnosti in druga vprašanja lahko uporabniki pošljejo na e-naslov prodaja@planis.si.

Naprej
US - United States