Vrh

Cene in načini plačila

Cene in DDV

Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost).


Spletna cena velja za vse registrirane uporabnike spletne trgovine Planis.si. Registracija je brezplačna in brez obveznosti, uporabniku namreč ponuja samo dodatne ugodnosti. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.


Redna cena je priporočena prodajna cena proizvajalca oziroma uvoznika ali cena, ki jo sam oblikuje ponudnik. Redna cena velja za neregistrirane uporabnike, ki želijo opraviti nakup v naši poslovalnici in se ne želijo registrirati v Spletno trgovino Planis.si.


Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Lahko jih spremenimo brez predhodnega obvestila.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik naročilo POTRDI (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu NAROČILO POTRJENO). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.


Načini plačila


V spletni trgovini Planis.si so omogočeni naslednji načini plačila:

  

OSEBNI PREVZEM NA SEDEŽU PODJETJA, Cesta Borisa Kidriča 3, 1410 Zagorje ob Savi:

  • z gotovino ob prevzemu (pravne osebe do 420,00 €) - velja spletna cena,
  • z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Planis.si – Planis d.o.o. (po ponudbi / predračunu) - velja Spletna cena; prevzem blaga ni možen, dokler nakazilo ni vidno na našem TRR-ju,
  • plačilo s plačilno kartico ob prevzemu  - velja Spletna cena, višja za 3 %,
  • obročno plačilo z naslednjimi NLB Plačilnimi karticami: MasterCard, VISA in Karanta*  - velja spletna cena, višja za 3 %. Obročno plačilo je možno urediti samo na sedežu podjetja.

(*Obročno plačevanje z NLB Maestro kartico, NLB Posojilno kartico MasterCard in Karanta ter NLB Poslovno kartico MasterCard ni možno.)


Pozor: na sedežu podjetja nimamo vseh izdelkov na zalogi! Po e-pošti in z SMS sporočilom vas bomo obvestili, kdaj lahko prednaročeno blago prevzamete. Za vas bo rezervirano do tri delovne dni.


DOSTAVA Z DOSTAVNO SLUŽBO:

  • plačilo z gotovino po povzetju (pravne osebe do 420,00 €)  - velja spletna cena, kupec poravna stroške kupnine ob dostavi,
  • z nakazilom na račun upravitelja spletne trgovine Planis.si – Planis d.o.o. (po ponudbi / predračunu) - velja spletna cena.
Naprej
US - United States